Voordelen

Art and Metal biedt u vele voordelen. Niet alleen vanwege de gunstige eigenschappen van het product zelf, maar zeker ook in de toepassing ervan. Art and Metal geeft u namelijk volledige vormvrijheid. U kunt elk 3D object creëren wat u maar bedenkt, maar dan in metaal! En naast elke gewenste vorm kunt u ook kiezen uit diverse metalen met verschillende afwerkingen. Op die manier kunt u de uitstraling kiezen die past bij uw specifieke project. Zo geeft een glanzende, koperen bol een hele andere look & feel dan een matglanzende, zinken bol. Hetzelfde 3D object met een totaal andere uitstraling.

Naast deze voordelen in de toepassing heeft het product zelf ook vele gunstige eigenschappen die het zeer de moeite waard maken om te gebruiken. Zo is er slechts een dunne laag Vero-Metal nodig om een maximaal resultaat te behalen. Op die manier blijven de kosten beperkt als ook het gewicht van het door u ontworpen object. Dat maakt het veel makkelijker om te vervoeren en te plaatsen op locatie. Daarnaast heeft het product bijna geen emissie. Er is vrijwel geen uitloging en minder CO2-uitstoot, waardoor het milieuvriendelijk is in gebruik.
De producten zijn niet alleen licht in gewicht, maar hebben nog een ander praktisch voordeel. Art and Metal is namelijk op vrijwel iedere ondergrond toepasbaar. U hoeft dus geen rekening te houden met welke ondergrond u gebruikt, wat u aanzienlijk kan schelen in de kosten en u veel meer creatieve vrijheid biedt. U kunt bij ons ook terecht voor een totaalpakket waarbij wij uw 3D ontwerp realiseren van polyester en deze vervolgens metaliseren met Vero-Metal in de door u gewenste metaalsoort en afwerking.

We denken graag met u mee om er voor te zorgen dat u een kwalitatief hoogstaand product ontvangt welke eenvoudig te monteren is door het lichtgewicht karakter en daarnaast ook nog eens kostenbesparend en milieuvriendelijker dan vergelijkbare producten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.